Logo Ekovel Romania - Talonete personalizate

Termeni și condiții

de utilizare a site-ului www.ekovel.ro

Acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare

Utilizarea website-ului www.ekovel.ro, precum și conținutul și serviciile oferite sunt disponibile pentru folosire numai cu acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor următoare. Utilizatorul consimte validitatea termenilor și condițiilor de utilizare din versiunea curentă, iar dacă nu este de acord cu un termen sau cu toți termenii și condițiile de utilizare, Utilizatorul trebuie să înceteze accesarea site-ului. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau a înnoi acești termeni și condiții oricând fără notificare. 

EKOVEL ROMÂNIA se angajează să respecte datele cu caracter personale ale utilizatorilor ce vizitează site-ul companiei la adresa www.ekovel.ro, prin protejarea și securizarea acestora cu tehnologii moderne. În privința protejării datelor personale, am întocmit acest document conform normelor europene RGDP ce au intrat în vigoare în dată de 25 mai 2018 prin REGULAMENTUL (UE) 2016/679 privind protecția personelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

Datele de identificare ale societății noastre sunt:

 • Nume firmă:  SC EKOFLO DEVELOPMENT SRL
 • CUI: 39904166
 • NR INMATRICULARE: J23/4586/2018
 • Adresa: Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 70G, Jud. Ilfov, Loc. Berceni
 • Email: office@ekovel.ro
 • Telefon: 0786 808 150
 • „Website” – site-ul www.ekovel.ro
 • „Ekovel România” – SC EKOFLO DEVELOPMENT SRL, proprietarul site-ului
 • „Utilizator” – orice persoană care vizitează sau utilizează site-ul
 • „Conținut” – orice text, imagini, logo-uri, software, cod, mărci comerciale, drepturi de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală care apar pe site
 • Programare – acțiunea prin care un Utilizator, prin intermediul site-ului, alege serviciul care urmează să fie prestat de către Ekovel România la o dată și o oră indicată în formularul de programare.
 • Comunicări comerciale – orice formă de comunicare destinată să promoveze, direct sau indirect, produsele și serviciile Ekovel România, ori  marca Ekovel, respectiv informații cu privire la oferte sau promoții.
 • „Drepturi de proprietate intelectuală” – drepturile exclusive asupra ideilor, creațiilor intelectuale, mărcilor comerciale, brevetelor, modelelor de utilitate, desenelor industriale, topografiilor semiconductoare, drepturilor de autor, drepturilor sui generis asupra bazelor de date, drepturilor de publicare și alte drepturi similare
 • „Legi și reglementări” – legile și reglementările aplicabile în România

Informațiile publicate pe site-ul www.ekovel.ro sunt informații generale despre produsele și serviciile prestate de Ekovel România, articole cu caracter informativ despre diferitele afecțiuni de la nivelul picioarelor și modalitatea de corectare și tratare a acestora. Informațiile sunt puse la dispoziție cu titlu gratuit, au caracter orientativ și nu constituie îndrumări cu caracter medical. De asemenea, aceste informații sunt prezentate fără niciun fel de garanție din partea Ekovel România cu privire la caracterul complet sau corect al oricărei informații prezentate, inclusiv (fără limitare) informațiile cu privire la caracteristicile Produselor, care sunt puse la dispoziție de producătorii acestora.

Ekovel România poate modifica conținutul site-ului, inclusiv sub aspectul prețurilor produselor și serviciilor.

În calitate de utilizator puteți comunica cu Ekovel România prin completarea și transmiterea formularului de contact. Orice comunicare cu Ekovel România se poate realiza prin e-mail sau telefonic, folosind detaliile de contact indicate pe Site la secțiunea „Contact”. 

Întregul conținut al site-ului nostru (texte, imagini, grafice, elemente de grafică web, scripturi,etc.) este proprietatea societatii EKOFLO DEVELOPMENT SRL și este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Este interzisa folosirea, fără acordul scris al societății, a oricăror elemente de pe site-ul nostru.

Societatea noastră nu garantează exactitatea informațiilor prezente pe acest site, aceste informatii putând să nu fie exacte, obiective sau complete. Imaginile prezentate pe site-ul nostru au un caracter informativ și nu creează informații contractuale. În funcție de cerințele utilizatorului site-ului, doar la cererea expresă a acestuia poate fi contactat telefonic și i se vor comunica  toate detaliile referitoare la prețul produselor și serviciilor de care este interesat. Produsele sunt disponibile in limita stocului existent.

SC EKOFLO DEVELOPMENT SRL nu poate fi responsabilă pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

Utilizatorul este pe deplin responsabil pentru alegerea făcută în ceea ce privește serviciile ce urmează să fie prestate de Ekovel România.
Pentru a beneficia de serviciile noaste sunteți de acord să furnizați informații corecte, actuale și complete despre dumneavoastră.

Utilizatorul are dreptul să anuleze o programare în orice moment până la data stabilită dacă nu mai dorește să beneficieze de serviciile solicitate. În urma anularii nici una din părți nu va pretinde daune.

Utilizatorii nu trebuie să își fundamenteze acțiunile viitoare pe sfaturile furnizate de Ekovel România prin intermediul articolelor, știrilor, materialelor video publicate pe website sau pe rețelele de socializare, întrucât acestea sunt doar sfaturi și nu reprezintă un diagnostic medical.

Orice acțiune, de orice natură, întreprinsă de Utilizator în urma sfaturilor primite de la profesioniștii Ekovel România nu poate atrage sub nicio formă răspunderea Ekovel România. Astfel, administratorul site-ului nu poate fi considerat răspunzător pentru niciun prejudiciu/pierdere de orice fel, suferite de Utilizator ca urmare a sfaturilor profesioniștilor.

Ekovel România nu își asumă răspunderea, în nici o situație, pentru nici o daună, pricinuită direct sau indirect, suferită ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularității informațiilor și serviciilor furnizate pe acest site. Ekovel România  nu garantează acuratețea, corectitudinea sau caracterul actual al informațiilor furnizate.

Ekovel România își rezervă dreptul de a face modificări și actualizări ale acestor termeni și condiții, precum și ale ofertei, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor; de asemenea, Ekovel România își rezervă dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere, lipsă de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil. Aceste erori nu obligă Ekovel România  la nicio acțiune.

În cazul în care considerați că v-au fost încălcate drepturile, va rugăm să ne transmiteți un mesaj detaliat cu nemulțumirea dvs. la adresa office@ekovel.ro. Vom investiga cele relatate, urmând să vă răspundem, în scris, în termen de 30 de zile. Orice litigiu apărut în utilizarea serviciului www.ekovel.ro va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, litigiul va fi dedus instanțelor judecatoresti competente din Romania.

În scopul soluționării unor eventuale neînțelegeri între dumneavoastră, în calitate Pacient consumator și EKOVEL ROMÂNIA, în calitate de prestator de servicii, vă informăm că puteți formula o sesizare către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului. Mai multe informații regăsiți pe site-ul https://anpc.ro/.

[ultimate_gdpr_policy_accept]
Experții noștri sunt gata să creeze soluția perfectă pentru picioarele tale