Logo Ekovel Romania - Talonete personalizate

Talonete ortopedice personalizate

Ca fundație a corpului, picioarele suportă presiune în fiecare zi. Atunci când picioarele tale nu sunt susținute corespunzător, întregul corp poate deveni nealiniat – ducând la dureri de picioare, genunchi, șolduri sau spate. Talonetele ortopedice Ekovel, în special, sunt concepute pentru a susține toate cele patru bolte plantare ale piciorului, plasând picioarele în poziția ideală și aliniind corpul de la picioare în sus.

Talonete cu mecanism ajustabil

Mecanism ajustabil

Suport pentru bolta
transversală a piciorului

Suport pentru bolta
longitudinală
mediană a piciorului

Decupaj în călcâi pentru
absorbția șocurilor și
alinierea gleznelor

Suport pentru bolta
exterioară a piciorului

Reprezentarea durerilor de articulatii la nivelul corpului unei persoane

Care este scopul lor?

Talonetele ortopedice Ekovel reprezintă o idee inovativă de talonete ortopedice reglabile, utilizate pentru corectarea deformărilor apărute la nivelul picioarelor, având rezultate în tratamentul piciorului plat, fasceitei plantare, ciocurilor în călcâie.

Acest dispozitiv medical ridică încet si treptat arcul inferior al piciorului, aducându-l în poziția sa naturală, corectând astfel postura, prevenind durerea si dezvoltarea diferitelor probleme apărute la nivelul picioarelor, genunchilor, șoldurilor și coloanei vertebrale. 

Cu ce ne diferențiem?

Suntem singurul brand din România care are cel mai precis și definit sistem de măsurare și corecție, cu un efect similar aparatului dentar. Fiecare ajustare a mecanismului de precizie ridică sau coboară bolta plantara a talonetei cu ¼ milimetru.

Diferența dintre talonetele personalizate Ekovel și tălpicii ortopedici similari este mecanismul reglabil al acestora. Situat în zona mediană a talonetei el are rolul de susține bolta piciorului și de a permite înălțarea talonetei gradual oferind suportul corect de care au nevoie picioarele noastre.

Asemanarea dintre reglajul aparatului dentar si cel al talonetelor Ekovel
like pentru talonetele personalizate Ekovel

Beneficiile talonetelor Ekovel

Picioarele sunt fundația corpului nostru. Dacă ai picior plat, fasciită plantară, neuroame sau alte probleme ale picioarelor, restul corpului ar putea suferi din aceste motive. Durerile misterioase de genunchi, de șold, de picioare sau de spate  pot avea originea din simpla poziționare greșită a picioarelor.

picioarele unei familii alaturi de un pantof cu taloneta Ekovel

Cine poate purta talonete

Dacă te numeri printre miile de persoane care se confruntă în mod regulat cu dureri de picioare, ai putea dori să iei în considerare o pereche de talonete personalizate Ekovel. Acestea pot fi utilizate începand de la copii cu varste de peste 5 ani până la persoanele în vârstă.

Branțurile ortopedice Ekovel ameliorează stresul și durerea din viața de zi cu zi. Acest stres poate fi cauzat de activitățile tale de zi cu zi, sport sau chiar probleme biomecanice. Cu toate acestea, la sfârșitul zilei, chiar nu contează. Durerea este durere, iar talonetele personalizate Ekovel te pot ajuta.

Talonete ortopedice pentru copii

Deformările picioarelor, ca bază a corpului nostru, au un impact semnificativ asupra tendoanelor, gleznelor, genunchilor, șoldurilor și coloanei. Detectarea din timp îți poate schimba viața și acest lucru este valabil mai ales la copii.

Talonete personalizate pentru adulți

Datorită instrumentelor de măsurare inovatoare și a sistemului unic de diagnosticare, vom determina prin calcule computerizate parametri cheie necesari pentru a putea personaliza talonetele Ekovel.

Construiește-ți o postură perfectă

Dacă durerea și disconfortul te împiedică să te bucuri de plăcerea de a te plimba, noi venim în sprijinul tău cu soluția talonetelor personalizate Ekovel, singurele talonete cu mecanism ajustabil din Europa

 
Experții noștri sunt gata să creeze soluția perfectă pentru picioarele tale