Taloneta Ekovel

Talonetele nr. 1
din Romania

Scapă de dureri si corecteaza-ți postura. Încearcă metoda noastra de corectie!

Ekovel Step Correct reprezinta o idee inovativa de talonete ortopedice reglabile, utilizate pentru corectarea deformarilor aparute la nivelul picioarelor, având rezultate în tratamentul piciorului plat, fasceitei plantare, ciocurilor in calcâie. Acest dispozitiv medical ridica incet si treptat arcul inferior al piciorului, aducandu-l în pozitia sa naturala, corectand astfel postura si prevenind durerea si dezvoltarea diferitelor probleme aparute la nivelul picioarelor, genunchilor, soldurilor si coloanei vertebrale. 

De ce sa alegi talonetele Ekovel?

Ușor de
purtat

Datorita mecanismului lor, talonetele Ekovel nu genereaza presiuni suplimentare asupra picioarelor.

Mecanism inovator

Mecanismul talonetelor Ekovel este premiat la targurile nationale si internationale de inventii pentru eficienta si efectele asupra biomecanicii corpului si posturii.

Suport corectiv

Talonetele Ekovel ofera un suport corectiv pentru toate cele trei bolte plantare, prevenind aparitia in timp a durerilor lombare, de genunchi si de glezne.

Garantie
1 an

Garantia sustinatorilor plantari Ekovel este de un an, având o durata de viata de pana la 8-10 ani.

Incearca talonetele personalizate Ekovel

Evaluarea podometrica dureaza 30-45 min. si beneficiezi si de un raport complet.
Ai totul de câștigat și nimic de pierdut. Este posibil ca ele să-ți schimbe viața.

Ce beneficii vei avea purtând
talonetele Ekovel?

  • Corectează tendoanele lui Ahile și picioarele în „X” la copii.
  • Relaxeaza picioarele obosite si imbunătățesc circulatia sangelui.
  • Previn deformările picioarelor, genunchilor, șoldurilor și coloanei vertebrale la copii și adulți.
  • Vei avea o postura corecta, prevenind astfel aparitia durerilor in timp
Mecanismul de reglare al talonetelor Ekovel permite o corectie graduala, fara a se pune o presiune suplimentara la nivelul picioarelor. Sustinatorii nostri plantari pot fi utilizati pentru tratamentul functional al multor cazuri - precum dureri de calcai, monturi, fasceita plantara, rigiditatea degetului mare al piciorului, picior plat.

Talonetele Ekovel Sport


Talonetele Ekovel Sport ofera un suport confortabil pentru toate tipurile de picioare si asigura o distributie uniforma a greutatii corporale pe punctele de rulare si de sprijin ale picioarelor, atât în statica, cât si în dinamica corporala, chiar si în cele mai solicitante activitati sportive.

Pe mijlocul corpului sustinatorilor plantari, în partea care se ocupa de sustinerea arcului longitudinal intern al piciorului, se afla un mecanism care regleaza exact înalțimea acestora în zeci de milimetri. Mecanismul este confectionat dintr-un material elastic, care se întinde si absoarbe presiunea în timpul purtarii, apoi se întoarce la poziția initiala, asigurând stabilitatea si sprijinul adecvat boltei plantare.

Persoanele cu picior plat sau cu arcul plantar al piciorului scazut, sunt sfatuite sa aplice metoda de tratament pentru corectarea problemelor de la nivelul picioarelor prin purtarea talonetelor personalizate Ekovel înainte de a utiliza talonetele Ekovel Sport.

TALONETE PERSONALIZATE

Ai totul de câștigat și nimic de pierdut. Este posibil ca ele să-ți schimbe viața

Adresa

Str. Biserica Pantelimon, nr.3       Sector 2, Bucuresti

Telefon

 0786 808 150

Email

             office@ekovel.ro                     

Social Media