Logo Ekovel Romania - Talonete personalizate

Talonete Personalizate adulți

Câți dintre noi nu ne-am confruntat vreodată cu dureri de picioare sau dureri lombare? Gândiți-vă la picioare ca la fundația unei case, dacă picioarele nu au suportul potrivit, atunci tot corpul are de suferit.

În cadrul centrului Ekovel folosim instrumentele noastre unice și metoda inovatoare de amprentare plantară pentru a determina exact nevoile corective ale fiecărui individ.

Când avem nevoie de talonete?

Picioarele noastre suferă în fiecare zi, le supunem unui stres excesiv stând ore în șir fără să luăm o pauză, facem sporturi de mare impact sau purtăm pantofi nepotriviți sau pur și simplu datorită vârstei.

Atunci când petrecem timp în picioare, indiferent că mergem sau stăm în picioare,  punem stres pe articulații de la glezne în sus. Dacă acest stres nu este absorbit corespunzător, poate provoca tot felul de probleme, de la dureri de genunchi până la fasciita plantară.

Achiziționând talonetele personalizate Ekovel, puteți reduce durerea, vă puteți îmbunătăți echilibrul și stabilitatea.

Ce beneficii ne aduc talonetele ortopedice?

Recomandări

Apelați întotdeauna la sfatul unui specialist pentru a obține talonete personalizate. Un podolog sau un ortoped vă poate ajuta să determinați care este cel mai bun tip de talonete pentru nevoile dvs.

Purtați talonetele în mod regulat. Pentru a obține cele mai bune rezultate, purtați talonetele în fiecare zi, indiferent dacă sunteți activ sau nu.

Începeți cu o perioadă de adaptare. Talonetele noi pot cauza disconfort la început. Începeți prin a le purta pentru câteva ore pe zi și creșteți treptat durata de purtare.

Talonete cu mecanism ajustabil
Corectarea pozitiei de pronatie a picioarelor
5/5

Resimți dureri la nivelul picioarelor?

Cu o simpla vizită în centrul nostru putem descoperi cauza acestor dureri. Întodeauna vom acționa asupra cauzei și nu a efectului.

Experții noștri sunt gata să creeze soluția perfectă pentru picioarele tale