Logo Ekovel Romania - Talonete personalizate
EKOVEL ROMÂNIA

Talonete personalizate adaptate perfect piciorului tău

Suferi de dureri de picioare? Noi te ajutăm! Echipa noastră de experți tratează o varietate de probleme ale picioarelor cu ajutorul talonetelor ortopedice Ekovel. Toată lumea merită să aibă picioare sănătoase, fără durere. De aceea oferim servicii pentru tratarea piciorului plat, fasceitei plantare și a ciocurilor în călcâie. 

4.7 (20 recenzii)
4.7/5

*Fă o programare acum și beneficiezi de 3 controale gratuite

branturi personalizate Ekovel
CUM FUNCȚIONEAZĂ

3 Pași pentru a scăpa de dureri

Amprentare plantară

Amprentarea plantară în Centrul Ekovel constă în studierea posturii corpului în poziție statică, identificându-se principalele deviații, precum și interpretarea amprentei picioarelor.

Probă cu talonetele

Pe baza rezultatelor amprentării plantare, putem recomanda un tratament personalizat pentru fiecare persoană. Vei avea posibilitatea să probezi talonetele înainte de achiziție.

Urmărire rezultate

Îți oferim evaluări regulate și urmărim rezultatele obținute în urma utilizării talonetelor, exerciții specifice si recomandări de purtare și reglare a talonetelor ortopedice Ekovel

Afecțiuni pe care le tratăm

Picior cu durere localizata in scobitura piciorului

Picior plat

Picior cu durere localizata la nivelul calcaiului

Fasceită plantară

Durere localizata la nivelul lombar

Dureri lombare

Picior cu localizarea dureri in zona gleznei

Dureri de gleznă

Picior cu durere localizata la nivelul degetului mare

Monturi

Picior cu durere localizata la nivelul calcaiului

Ciocuri în călcâie

CE OFERIM

Talonete personalizate pentru
copii și adulți

Ekovel Romania marchează o schimbare semnificativă în domeniul talonetelor ortopedice personalizate, prezentând o gamă inovatoare de branțuri ortopedice cu rezultate remarcabile în tratarea problemelor precum piciorul plat, fasciita plantară și ciocurile în călcâie. Talonetele personalizate Ekovel oferă nu doar un mecanism avansat, ci și o abordare personalizată pentru fiecare individ.

Ekovel Step Correct

Imaginează-ți o viață fără dureri de picioare. Te poți plimba, dansa sau pur și simplu sta în picioare ore în șir fără să simți niciun disconfort. Cu talonetele personalizate Ekovel, acest vis devine realitate.

Talonetele ortopedice Ekovel sunt realizate pe baza unei amprentări plantare computerizate, ceea ce asigură o potrivire perfectă pentru fiecare individ. Aceste branțuri ortopedice sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt reglabile, ceea ce le face potrivite pentru adulți și copii în creștere.

Descrierea elementelor corective ale taloneteleor personalizate Ekovel
BENEFICII

Talonetele ce îți vor
schimba viața

Talonetele personalizate Ekovel sunt create special pentru picioarele tale, oferind suport și amortizare acolo unde este nevoie cel mai mult. Acest lucru ajută la reducerea durerii de picioare, la îmbunătățirea posturii și la creșterea confortului la mers.

Talonetele ortopedice sunt ajustate la nevoile individuale pentru confort și suport

Raport calitate/preț imbatabil. Talonetele Ekovel nu trebuiesc schimbate mai devreme de 2 ani

Sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt construite pentru a rezista

Created with Fabric.js 3.5.0

Mecanismul talonetelor permite corecția graduală, similară aparatului dentar

Oferă suport pentru cele 4 bolte plantare și ajută la corectarea poziției picioarelor

Aliniază postura corpului, prevenind astfel apariția în timp a durerilor

CLIENȚI FERICIȚI PE CARE I-AM AJUTAT

O alegere excelentă pentru
orice vârstă!

Fiind în căutarea unei soluții eficiente pentru durerile de picioare, suntem convinși că talonetele ortopedice Ekovel sunt o alegere excelentă. Cea mai bună dovadă vine de la oameni ca tine.

Am apelat la talonetele Ekovel după apariția unor dureri persistente la nivel lombar și al picioarelor. Aceste dureri au apărut în mod special după ce am început să stau 8-10h pe zi în picioare. După ce am utilizat suporturile lor plantare conform recomandărilor (foarte clar explicate și într-un mod amabil, ceea ce am apreciat mult), durerile lombare mi-au dispărut în proporție de 80% după 2 săptămâni, iar de la săptămână la săptămână pot sta din ce în ce mai mult în picioare cu mai puține dureri.

Iulian

Recomand talonetele Ekovel! Mă simt bine cu ele, nu am avut dificultăți în a le purta și ceea ce este foarte important: nu mă mai dor picioarele!!! Nu mai simt senzația de picioare grele și nici durerile din călcâie.

Anișoara

Am incercat talonetele Ekovel la copilul nostru de 5 ani ai și am fost foarte mulțumiți. S-a obișnuit ușor cu ele și le-a purtat fără dificultate. Le-am mutat chiar dintr-o pereche de încălțări în alta și nu au fost probleme. La măsuratori a fost rapid și ușor, echipa a avut răbdare cu băiețelul iar pentru el experiența a fost una plăcută. Mulțumim Ekovel!

Geanina

Cu talonetele Ekovel am avut o surpriză tare plăcută, neașteptată chiar. Am ezitat inițial pt că nu mai auzisem de un astfel de tip de talonete însă, se pare că am ales foarte bine. Aceste talonete purtate regulat chiar dau roade. Ne-am îmbunătățit postura.... toți parametri evaluați ai picioarelor au indicat un progres formidabil într-un an și jumătate de când le purtăm. Recomand cu toată încrederea. Mulțumim tare mult! ❤️

Fabiola

La Ekovel ai parte de personal calificat, amabil și care își dă tot interesul pentru a te ajuta să îți rezolvi probleme și să ajungi să ai un mers corect! Talonetele sunt de cea mai buna calitate, iar raportul calitate-pret este excepțional!

Georgiana

Singurul loc în care trebuie să mergi pentru corectura platfusului și posturii copiilor tai. Talonetele sunt reglabile, utilizabile pe termen lung, chiar și în condițiile creșterii piciorului copilului, serviciile umane, calde, dar profesionale. Nu merită făcute experimente ăn alte părți pe sănătatea copiilor. Băiatul meu poartă talonete Ekovel de 6 luni și deja vedem progresele și schimbarea în poziția picioarelor lui (nu mai sunt in X). Recomand.

Andreea
ALEGE CE ȚI SE POTRIVEȘTE

Investește în sănătatea ta

Talonetele personalizate Ekovel sunt o investiție pe termen lung în sănătatea ta. Ele sunt create pe baza amprentării plantare a piciorului, astfel încât să se potrivească perfect și să ofere suport și amortizare optimă.

SUNTEM AICI PENTRU TINE

FAQ

Răspunsuri la întrebările tale despre talonetele personalizate Ekovel

Talonetele personalizate sunt niste dispozitive medicale care sunt create special pentru a se potrivi piciorului tău. Acestea sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt concepute pentru a oferi suport și confort piciorului tău, ajutând la prevenirea și tratarea diferitelor afecțiuni ale piciorului, cum ar fi piciorul plat, pronația excesivă și supinația excesivă.

Suntem singurul brand din România care are cel mai precis și definit sistem de măsurare și corecție, cu un efect similar aparatului dentar. Fiecare ajustare a mecanismului de precizie ridică sau coboară bolta plantara a talonetei cu ¼ milimetru.

Diferența dintre talonetele ortopedice Ekovel și tălpicii ortopedici similari este mecanismul reglabil al acestora. Situat în zona mediană a talonetei el are rolul de susține bolta piciorului și de a permite înălțarea talonetei gradual oferind suportul corect de care au nevoie picioarele noastre.

Talonetele personalizate Ekovel oferă o serie de beneficii pentru sănătatea piciorului, printre care:

 • Ameliorarea durerilor de picioare
 • Îmbunătățirea confortului și stabilității piciorului
 • Prevenirea și tratarea afecțiunilor piciorului, cum ar fi piciorul plat, pronatia excesivă și supinația excesivă
 • Îmbunătățirea performanței sportive
 • Reducerea riscului de accidentări

Talonetele personalizate pot fi utilizate de orice persoană care dorește să își îmbunătățească sănătatea piciorului. Cu toate acestea, talonetele personalizate sunt recomandate în special persoanelor care suferă de următoarele afecțiuni:

 • Picior plat
 • Pronație excesivă
 • Supinație excesivă
 • Fasciita plantară
 • Pinten calcanean
 • Tendinită ahileană
 • Artrită la nivelul genunchilor sau șoldurilor

Pentru a obține talonetele ortopedice Ekovel, trebuie să te programezi la o consultație în clinica noastră pentru o amprentare plantară computerizată. Aici vom evalua starea piciorului tău și vom determina dacă ai nevoie de talonete personalizate. 

După ce ai obținut amprenta plantară avem toate datele necesare pentru a personaliza talonetele conform conditiei tale.

Ekovel România – Talonete personalizate

Copyright © 2023. All rights reserved.

Experții noștri sunt gata să creeze soluția perfectă pentru picioarele tale