Logo Ekovel Romania - Talonete personalizate
Asemanarea dintre reglajul aparatului dentar si cel al talonetelor Ekovel

Talonete copii

Copiii noștri sunt activi zi de zi și petrec foarte mult timp în picioare, de aceea este foarte important suportul pe care picioarele trebuie să îl ofere copilului tău. Aici intervine Ekovel România.

Piciorul plat, dacă nu este corectat și tratat încă din copilărie poate duce la dureri cronice și probleme de mobilitate mai târziu în viață.

Corectia treptata se face cu ajutorul unui mecanism de precizie, brevetat, cu un efect similar aparatului dentar. Fiecare ajustare a mecanismului de precizie ridică sau coboară bolta plantara a talonetei cu ¼ milimetru.

Când au nevoie copiii de talonete?

Când copilul tău are probleme cu picioarele sau se plânge de dureri și oboseală, este esențial să faci o evaluare a lor cât mai curând posibil. Așteptarea câteva săptămâni, luni sau chiar ani poate duce la probleme mai complicate și mai severe ale picioarelor pentru copii.

Copiii cu deformări ale piciorului (chiar și minore) necesită intervenție timpurie pentru a evita ca problemele la picioare să devină permanente și să afecteze negativ biomecanica corpului pe termen lung.

Ce beneficii le aduc talonetele?

Cu o îngrijire și utilizare corespunzătoare, branțurile ortopedice pot fi un instrument valoros pentru îmbunătățirea sănătății picioarelor copilului tău. Talonetele personalizate Ekovel sunt concepute pentru a corecta problemele piciorului și mersului oferind o serie de beneficii copiilor

Recomandări

Talonetele Ekovel sunt indicate pentru copii incepand cu varsta de 5 ani.

Încurajăm părinții să monitorizeze continuu copiii pe măsură ce picioarele lor continuă să se dezvolte.

În cadrul Centrului Ekovel avem posibilitatea să urmărim evoluția fiecărui picior în parte la intervale de 6 luni sau 12 luni pentru a reevalua și a ne asigura că talonetele ortopedice sunt în continuare indicate.

Evantai cu talonetele Ekovel
Piciorul uni copil asezat pe o taloneta Ekovel
Diferenta dintre o postura corecta si o postura avand talonete Ekovel
5/5

Protejează picioarele copilului tău

Talonetele personalizate Ekovel protejează picioarele copilului tău, ajută la ameliorarea durerilor de picioare, la îmbunătățirea echilibrului și coordonare.

Experții noștri sunt gata să creeze soluția perfectă pentru picioarele tale