PICIORUL PLAT
(PLATFUSUL)


Piciorul plat sau Platfusul reprezinta o conditie medicala în care bolta plantara sau scobitura piciorului lipseşte. Persoanele cu picioarele plate observa adesea că picioarele lor obosesc mult mai repede. Unele persoane pot suferi dureri in talpa sau calcâi, în timp ce altele pot suferi dureri la glezna, genunchi sau spate ca urmare a unui alinieri deficitare a oaselor.

Piciorul plat

Piciorul plat (pltafus) poate fi dobandit in decursul timpului sau poate fi congenital. Poate aparea ca urmare a unei alte afectiuni sau a purtarii anumitor încaltari necorespunzatoare. Conform statisticilor cam 30% din populatie prezinta platfus în diferite stadii.

Platfusul poate fi cauza mai multor factori printre care amintim leziunile, obezitatea sau artrita. Ereditatea, sarcina sau inaintarea in varsta pot contribui la aparitia acestei afectiuni. Este si mai probabil ca aceasta afectiune sa apara daca exista o boala musculara sau neurologica.

Talonetele personalizate Ekovel sunt concepute special pentru a mentine pozitia corecta a oaselor si pentru a sustine cele trei bolte plantare ale piciorului, intarind totodata musculatura piciorului si imbunatatind biomecanica corpului.

Picior plat

Incearca talonetele personalizate Ekovel

Evaluarea podometrica dureaza 30-45 min. si beneficiezi si de un raport complet.
Ai totul de câștigat și nimic de pierdut. Este posibil ca ele să-ți schimbe viața.

Adresa

Str. Biserica Pantelimon, nr.3       Sector 2, Bucuresti

Telefon

 0786 808 150

Email

office@ekovel.ro                     

Social Media