MONTURI
(HALLUX VALGUS)


Monturile sunt extrem de comune. Ele reprezinta o deformare a piciorului ce consta in deplasarea primului metatarsian si iesirea osului din articulatie. Factorii favorizanti ce duc la aparitia monturilor sunt piciorul plat, greutatea excesiva, incaltamintea incomoda. In cele mai multe dintre cazuri monturile sunt ereditare.

Monturi/Hallux Valgus

Aceasta deformare a osului din spatele degetului mare este intalnita mai ales la femei - de regula la cele care poarta tocuri sau incaltaminte ingusta. Monturile se dezvolta adesea ca urmare a biomecanicii slabe a piciorului, a artritei sau a purtarii unor pantofi prea mici sau prea ingusti. Monturile pot aparea si la barbati, dar cazurile sunt mai rare.

Monturile pot fi insotite de simptome precum: durere, senzatie de arsura, ingrosarea pielii in zona montului, umflarea degetului mare, dureri in timpul mersului sau in repaus, bataturi ale degetului mare, inrosirea zonei montului.

Talonetele personalizate Ekovel ajuta la transferul greutatii corpului de pe partea din fata a piciorului, ceea ce duce la ameliorarea durerii în articulatia degetului mare.
Daca alegi orteza pentru monturi Ekovel si aceasta este folosita corect poate fi utila in a realinia degetul mare.

Monturi - Hallux Valgus

Incearca talonetele personalizate Ekovel

Evaluarea podometrica dureaza 30-45 min. si beneficiezi si de un raport complet.
Ai totul de câștigat și nimic de pierdut. Este posibil ca ele să-ți schimbe viața.

Adresa

Str. Biserica Pantelimon, nr.3       Sector 2, Bucuresti

Telefon

 0786 808 150

Email

             office@ekovel.ro                     

Social Media