METATARSALGIA


Metatarsalgia este definita ca fiind o durere sau inflamatie sub zona boltei transversale a piciorului si este, de obicei, rezultatul unei leziuni excesive. Este adesea mai mult un simptom al altor afecțiuni, cum ar fi degetele de la picioare sau neuromul Morton, mai degrabă, decât o afecțiune în sine.

Metatarsalgia

Frecventa în rândul sportivilor care se angajeaza în activitati sportive și cu impact ridicat, metatarsalgia este adesea rezultatul unei biomecanice slabe a piciorului care determină o distributie anormala a greutătii corpului.

Cei care sufera de metatarsalgie pot simti dureri și inflamații în zona anterioara a boltei piciorului, uneori experimentate ca o senzație „de arsura”. Durerea și disconfortul nu apar în general brusc, ci au tendinta de a se construi treptat în câteva saptamâni sau luni de zile.

Talonetele ortopedice Ekovel sunt concepute pentru a muta greutatea de pe capetele metatarsiene, atenuând - chiar eliminând - presiunea asupra boltei anterioare a piciorului.

Deoarece talonetele personalizate Ekovel sunt concepute pentru a corecta biomecanica slaba a piciorului, multi clienti au raportat o ușurare semnificativa a durerii asociate cu metatarsalgia.

Metatarsalgie

Incearca talonetele personalizate Ekovel

Evaluarea podometrica dureaza 30-45 min. si beneficiezi si de un raport complet.
Ai totul de câștigat și nimic de pierdut. Este posibil ca ele să-ți schimbe viața.

Adresa

Str. Biserica Pantelimon, nr.3       Sector 2, Bucuresti

Telefon

 0786 808 150

Email

             office@ekovel.ro                     

Social Media