FASCIITA PLANTARA


Fascia plantara este un ligament gros si puternic care leaga osul calcâiului de osul din partea din fata a piciorului.  Acest ligament actioneaza ca un amortizor sprijinindu-va arcul piciorului in timpul mersului. Când este întinsa sau tensionata, fascia plantara poate deveni iritata și inflamata, ceea ce poate provoca dureri în calcâi și in scobitura piciorului.

Fasciita plantara

Persoanele active cu vârste cuprinse între 40 și 70 de ani prezinta cel mai mare risc de a dezvolta fasciită plantară. Femeile însărcinate, persoanele supraponderale sau cei care au un loc de munca ce presupune sa stea foarte mult timp in picioare.

Cea mai obisnuita plângere este „durerea la primul pas”, în care oamenii descriu o durere ascutita la primii pasi dimineata sau dupa ce au stat lungi perioade de timp in picioare. Durerea piciorului se diminueaza adesea pâna la o durere plictisitoare dupa un timp.

Talonetele ortopedice Ekovel sunt adecvate persoanelor care se confrunta cu durerea și disconfortul cauzat de fasciita plantara, oferind suport fasciei plantare pe durata intregii zile.

Fasciita plantara

Incearca talonetele personalizate Ekovel

Evaluarea podometrica dureaza 30-45 min. si beneficiezi si de un raport complet.
Ai totul de câștigat și nimic de pierdut. Este posibil ca ele să-ți schimbe viața.

Adresa

Str. Biserica Pantelimon, nr.3       Sector 2, Bucuresti

Telefon

 0786 808 150

Email

             office@ekovel.ro                     

Social Media