Evaluare podometrica - plantograma

Evaluare podometrica

In cadrul Centrului EKOVEL iti oferim masuratori precise ce vor determina daca ai anumite afectiuni specifice picioarelor, ce ar putea provoca tulburări ale staticii și biomecanicii corpului și posturii.

Tehnologie moderna

Metoda noninvaziva de tratament

Masuratori specifice

Raport de evaluare

Interpretarea datelor

Exercitii si recomandari

Urmarirea rezultatelor

Fara timp de asteptare

01

Evaluare statica

Rolul evaluarii posturale realizate in centrul nostru este sa analizeze, in pozitie statica, toate deviatiile corpului uman.

Cu o examinare simplă și precisă la Centrul Ekovel, vom verifica daca tu ai vreo afectiune la nivelul picioarelor, afectiune ce ar putea provoca tulburări în statica și biomecanica corpului și a posturii.

02

Instrumente precise
de masurare

Datorită instrumentelor de măsurare inovatoare și a sitemului unic de diagnosticare, vom determina lungimea exactă si latimea picioarelor. inaltimea și adâncimea boltei plantare și vom observa daca exista diferențe de formă ale acestora.

Prin calcule computerizate obținem parametri cheie necesari pentru a determina nevoile corective individuale.

03

Interpretarea datelor

Software-ul special conceput determină parametri exacți pe baza stării stabilite și a măsurătorilor piciorului și recomandă metoda și dinamica terapiei care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Vom interpreta datele colectate si iti vom oferi cateva recomandari si metode care te vor ajuta sa te adaptezi mai usor la aceasta situatie noua, de purtare a sustinatorilor plantari.

04

Urmarirea rezultatelor

Potrivit profesorului Velimir Grujičić, marea majoritate a deformarilor picioarelor poate fi corectata, dar si tulburarile biomecanice si ale posturii, toate acestea facandu-se cu ajutorul talonetelelor personalizate Ekovel.

Iti oferim evaluari regulate si monitorizarea timp de 6 luni a rezultatelor obtinute in urma utilizarii talonetelor ortopedice, in conformitate cu indicatiile oferite in cadrul centrului nostru.

Incearca talonetele personalizate Ekovel

Evaluarea podometrica dureaza 30-45 min. si beneficiezi si de un raport complet.
Ai totul de câștigat și nimic de pierdut. Este posibil ca ele să-ți schimbe viața.

Adresa

Str. Biserica Pantelimon, nr.3       Sector 2, Bucuresti

Telefon

 0786 808 150

Email

             office@ekovel.ro                     

Social Media