DURERI LOMBARE


Alcatuind doar 2% din corp, picioarele ofera echilibru si sustin celelealte 98% dintre elementele corpului nostru. Asadar, nu este o surpriza ca dezechilibrele structurale de la nivelul picioarelor pot provoca tensuni la nivelul muschilor, de aici aparand si durerea lombara.

Dureri lombare

Durerea lombara este mai des intalnita la persoanele cu varsta cuprinsa intre 30 si 50 de ani si asta datorita schimbarilor ce apar odata cu inaintarea in varsta.

Durerea de mijloc poate fi acuta (cateva zile) sau cronica (daca dureaza mai mult de trei luni). Ea poate aparea deseori ca urmare a unei posturi incorecte la birou, in masina sau atunci cand executam miscari solicitante sau ridicam greutati.

Talonetele ortopedice Ekovel sunt concepute pentru a ajuta la stabilizarea fundatiei corpului - si anume, picioarele tale. Atunci când cele trei bolte plantare ale piciorului sunt ajutate de sustinatorii plantari Ekovel, sistemul osos este aliniat corespunzator și postura corpului este imbunatatita - reducând presiunea asupra nervului sciatic și stresul nejustificat asupra muschilor picioarelor.

Dureri lombare

Incearca talonetele personalizate Ekovel

Evaluarea podometrica dureaza 30-45 min. si beneficiezi si de un raport complet.
Ai totul de câștigat și nimic de pierdut. Este posibil ca ele să-ți schimbe viața.

Adresa

Str. Biserica Pantelimon, nr.3       Sector 2, Bucuresti

Telefon

 0786 808 150

Email

             office@ekovel.ro                     

Social Media