DEURERILE DE GENUNCHI


Durerea de genunchi este foarte frecventa. Durerea de genunchi poate fi localizata la o anumita parte a genunchiului sau poate fi difuzata în jurul articulatiei genunchiului. Pronatia sau supinatia excesiva a picioarelor poate schimba pozitia gleznei si este adesea cauza durerii comune la genunchi.

Dureri de genunchi

Durerea de genunchi poate aparea din cauza unei leziuni sau poate fi provocata de anumite afectiuni medicale (artrita, guta, diverse infectii). Durerea de genunchi poate fi regasita la persoane de toate varstele.

În functie de cauza, durerile de genunchi pot fi de la dureri usoare pâna la severe. Sensibilitatea, umflarea si rigiditatea articulatiei genunchiului pot provoca instabilitatea articulatiei, ceea ce face dificila angajarea în activitati zilnice, cum ar fi mersul pe jos si urcarea sau coborârea scarilor.

Stabilizarea structurii piciorului cu ajutorul suportului talonetelor ortopedice Ekovel ajuta la mentinerea gleznei într-o pozitie mai neutra, reducand astfel presiunea si stresul asupra articulatiei genunchiului.

Dureri de genunchi

Incearca talonetele personalizate Ekovel

Evaluarea podometrica dureaza 30-45 min. si beneficiezi si de un raport complet.
Ai totul de câștigat și nimic de pierdut. Este posibil ca ele să-ți schimbe viața.

Adresa

Str. Biserica Pantelimon, nr.3       Sector 2, Bucuresti

Telefon

 0786 808 150

Email

             office@ekovel.ro                     

Social Media