Vrei sa ne devii partener?

Doresti sa afli mai multe despre conceptele noastre de parteneriat ? Contacteaza-ne pentru o discuție.

Curtea de Arges

Str. Mihai Bravu, E16
Tel: 0744.587.064

Ploiesti

Str. I.L. Caragiale, nr.27
Tel: 0720.248.741

Intrebari si raspunsuri

In cadrul centrului nostru de evaluare vom efectua masuratori de precizie si procesare computerizata a datelor masurate, ce vor determina nivelul exact de inaltare a arcului plantar.

Rezultatele obtinute referitoare la starea situatiei tale vor fi inregistrate intr-un formular, astfel incat acesta sa poata fi consultat de specialisti ortopezi.

Fa acum o evaluare posturala statica !

Foloseste formularul de contact si programeaza-te pentru o evaluare in care vom identifica devierile posturii tale și vom descoperi soluțiile care sa te ajute in corectarea tulburarilor biomecanice.

Talonetele reglabile Ekovel sunt prefabricate de la marimea 24-48 EU, astfel poti incepe procedura de corectie a posturii imediat dupa evaluare. Odata ce vom determina nevoile tale corective, talonetele personalizate vor fi setate pe poziția de plecare indicata de software-ul performant și vei obtine instructiuni despre cum sa le utilizezi pana la urmatorul tău control.

Principala caracteristica a talonetelor ajustabile Ekovel este mecanismul precis si usor de utilizat. Acest mecanism permite ajustarea talonetelor la inaltimea minima calculata initial. Acest lucru este important, deoarece aceasta va fi o inaltime la care talonetele nu vor avea un impact agresiv asupra picioarelor si a corpului.

Apoi pe masura ce sustinatorii plantari sunt reglati gradual se va creste inaltimea boltei plantare a piciorului pana la obtinerea gradului final de corectie. Aceasta actiune asupra picioarelor tale va avea drept rezultat o corectie treptata, naturala si fara dureri a deformarilor aparute la nivelul picioarelor. Prin urmare principalul avantaj al talonetelor personalizate Ekovel este adaptarea usoara a utilizatorului la metoda de corectie efectuata.

Picioarele reprezintă fundamentul corpului uman, dezechilibrele aparute la nivelul picioarelor pot avea efecte asupra gleznelor, genunchilor, soldurilor, coloanei vertebrale, umerilor. 

De obicei, aceasta perioada a corectiei graduale dureaza intre 4 si 6 luni cu intervale de ajustare de 7 sau 14 zile. In functie de capacitatea corpului fiecarei persoane de a se adapta modificarilor propuse de noi, corectia poate dura si mai mult. Atunci cand talonetele ajung la inaltimea optima, ele nu mai sunt ajustate, dar se recomanda sa fie utilizate in continuare.

Talonetele personalizate Ekovel ofera o metoda de tratament noninvaziv ajutand ca functiile picioarelor tale sa fie eficiente. Daca sunt purtate cu regularitate vor ajuta la ameliorarea durerilor si prevenirea dezvoltarii deformarilor aparute la nivelul picioarelor.

Mai jos gasesti o lista cu patologiile in care sunt recomandate talonetele personalizate Ekovel:

- tendonul lui Ahile, piciorul plat si picioarele in "X" la copii, durerile de calcaie, pronatie si supinatie
- monturi, dureri de genunchi, dureri la nivelul degetelor

Talonetele personalizate Ekovel nu sunt recomandate a fi utilizate de catre persoanele cu deformari severe, acest lucru fiind totusi posibil doar daca aveti o prescriptie din partea unui medic ortoped in acest sens.

Adresa

Str. Biserica Pantelimon, nr.3       Sector 2, Bucuresti

Telefon

 0786 808 150

Email

             office@ekovel.ro                     

Social Media