CIOCURI IN CALCAIE
(PINTENI)


Conceput pentru a suporta greutatea corpului, calcâiul este primul punct de impact, absorbind șocul în trepte în timp ce mergem și alergăm. Ca urmare, durerile de călcâi sunt extrem de frecvente. În timp, durerea consecventă a călcâiului poate provoca o schimbare a modului în care o persoană stă și merge, ceea ce poate afecta apoi genunchii, șoldurile și spatele.

Ciocuri in calcai

Personale predispuse la aparitia ciocurilor in calcaie sunt atletii, dansatorii, persoanele supraponderale, persoanele care poarta o incaltaminte nepotrivita.

De obicei durerea apare dimineata cand te dai jos din pat. Asta datorita faptului ca pe timpul noptii piciorul nostru este relaxat, iar dimineata cand pui piciorul jos si faci primii pasi apare durerea datorita presiunii la nivel calcanean.
Durerea poate aparea si dupa o perioada de repaus, la reluarea activitatii fizice. 

Talonetele Ekovel, datorita decupajului din zona calcaiului ofera un plus de confort piciorului, ajutand la reducerea presiunii greutatii corpului asupra calcaiului. Prin sustinerea și stabilizarea boltelor plantare ale piciorului, stresul și hiperextensia muschilor și ligamentelor piciorului pot fi reduse.

Ciocuri in calcai

Incearca talonetele personalizate Ekovel

Evaluarea podometrica dureaza 30-45 min. si beneficiezi si de un raport complet.
Ai totul de câștigat și nimic de pierdut. Este posibil ca ele să-ți schimbe viața.

Adresa

Str. Biserica Pantelimon, nr.3       Sector 2, Bucuresti

Telefon

 0786 808 150

Email

             office@ekovel.ro                     

Social Media