BENEFICIILE TALONETELOR

Metoda nr. 1 in tratarea afectiunilor picioarelor
Cu o experienta de peste 20 de ani in Europa

AFECTIUNI TRATATE

Sustinatorii plantari Ekovel pot fi utilizati pentru tratamentul functional al multor afectiuni, precum picior plat, fasceita plantara, ciocuri in calcaie, monturi, dar si pentru ameliorarea durerilor aparute ca urmare a unei posturi incorecte (dureri de glezne, dureri lombare, dureri de genunchi).

Picior plat - Platfus

PICIOR PLAT

Fasceita plantara

FASCEITA PLANTARA

Echilibru precar

ECHILIBRU PRECAR

Dureri de glezne

DURERI DE GLEZNA

Metatarsalgie

METATARSALGIE

Dureri lombare

DURERI LOMBARE

Dureri de genunchi

DURERI DE GENUNCHI

Ciocuri in calcaie

CIOCURI IN CALCAIE

Monturi - Hallux Valgus

MONTURI - HALLUX VALGUS

Incearca talonetele personalizate Ekovel

Evaluarea podometrica dureaza 30-45 min. si beneficiezi si de un raport complet.
Ai totul de câștigat și nimic de pierdut. Este posibil ca ele să-ți schimbe viața.


Scopul branturilor ortopedice este de a imbunatati confortul, de a sprijini piciorul și de a ajuta la o aliniere corespunzatoare a oaselor picioarelor. Sunt, de asemenea, ideale pentru persoanele in varsta, ajutand la obtinerea unui stil de viata activ si ameliorand durerile de genunchi si solduri.

De asemenea, ele pot fi utilizate cu succes la persoanele supraponderale, ca metoda de preventie a fasceitei plantare, una dintre cele mai frecvente afectiuni cauzate de supraincarcarea piciorului prin greutate.

O evaluare podometrica in Centrul Ekovel iti va putea identifica problemele si poti pleca cu o pereche de talonete ortopedice personalizate.

Cum te pot ajuta talonetele Ekovel?

Cum lucreaza? 
Talonetele ortopedice Ekovel ofera suport pentru toate cele 3 bolte plantare, corectand astfel biomecanica deficitara care de multe ori este cauza durerilor. 

De ce sunt recomandate?
Daca picioarele nu ofera un suport eficient corpului  si nu sunt aliniate corect, toata postura corpului sufera niste dezechilibre ce duc la dureri de picioare, de genunchi, de solduri sau de spate. Sustinatorii plantari Ekovel sunt creati pentru a-ti mentine oasele picioarelor in pozitia ideala oferind astfe usurarea durerii si disconfortului.

Pentru cine sunt recomandate?
Talonetele personalizate Ekovel pentru copii si persoane in varsta, cat si pentru toti cei ce doresc sa aiba o postura corecta, prevenind astfel aparitia durerilor, in timp.

Postura corpului
Adresa

Str. Biserica Pantelimon, nr.3       Sector 2, Bucuresti

Telefon

 0786 808 150

Email

             office@ekovel.ro                     

Social Media